Online egyéni coaching

EGYÉNI COACHING ONLINE

 

ONLINE EGYÉNI COACHING

AZ ELŐRE VIVŐ LÉPÉSEK MEGHATÁROZÁSÁRA

Egy vagy több alkalmas támogatás

a megváltozott helyzet minél jobb kezeléséhez

A koronavírus terjedésével március elején jelentősen megváltozott a világunk. Nincs korábbi tapasztalatunk, amire támaszkodhatunk, hiányoznak a fogódzók. Mindenkinek magának szükséges megtalálnia a helyzetre adott válaszait.

Azonban túl sok, felmérhetetlen kimenetelű változás éri most az embert egyszerre, ami könnyen kibillent a stabilitásból, és bizonytalanságot, szorongást kelthet:

  • a munkavégzés strukturáltságának fenntartása,

  • az egyedüllét, elszigetelődés kezelése,

  • kapcsolatok átértékelődése,

  • karrierpálya újragondolása,

  • egzisztenciális aggodalmak,

  • stb.

 

Egy nyílt beszélgetés segíthet visszatalálni középpontunkhoz, ahonnan megfelelő döntéseket tudunk hozni ebben a bizonytalan világban. Akár egy alkalom is komoly támogatást jelenthet az előrelépésben, ugyanakkor egy több alkalmas folyamat tartós megerősödéshez és személyes változásokhoz vezethet. A beszélgetések online térben zajlanak (Skype, Zoom, stb.).

A válsághelyzetre adott válaszaink, személyes eredményességünk és elégedettségünk, másokhoz való viszonyulásunk és viselkedésünk mind elsősorban saját, mögöttes gondolkodásunktól függenek. Attól, hogy milyen az önmagunkkal kialakított viszonyunk és a „belső dialógusunk”. A coaching folyamat ennek megváltoztatásán keresztül új válaszlehetőségeket teremt, így növelheti a személyes sikerességet és az elégedettséget.

A coaching lényegében egy „luxusidő”, amikor bizalmi környezetben kizárólag önmagára figyelhet. Ilyenkor abban nyújtunk támogatást, hogy nehézségei mögé lásson, megfogalmazza céljait és azok elérésének módját, feltárja a rendelkezésére álló erőforrásait, kezelje belső akadályait, és elinduljon a megvalósítás útján. Támogatásunkkal lényegében arra fordíthatja figyelmét, miként növelheti meg eredményességét és kiegyensúlyozottságát egyszerre mind szakmai, mind magánéletében.

 

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését,

keressen meg minket az alábbi elérhetőségek egyikén!

 

Copyright © 2013 - 2024 Önazonos Vezető