Minden napra egy kérdés

Minden napra egy kérédés
Ha a főnök vagy egy kolléga mutat rá egy gyengeségemre, azt gyakran kritikának veszem, tiltakozom, ellenállok. Ha viszont magam találom meg, hogy miben szeretnék erősödni, akkor sokkal inkább készen állok önmagam megfigyelésére, megértésére és így a fejlődésre. Ez utóbbi lehetőséghez kínál támogatást a „Minden napra egy kérdés” díjmentes online vezetőfejlesztő programunk.

 

Programunkban az Ön által választott vezetői attitűdök, viselkedési jellemzők fejlesztéséhez kívánunk támogatást nyújtani. Ön miben szeretne erősödni? Melyek azon vezetői jellemzői, amelyekben szívesen figyelné és értené meg, hogy mit, hogyan tesz, és vajon mi mozgatja ezek mögött? Ön választhatja meg, hogy a Minden napra egy kérdés milyen úton kísérje.

El tudja-e dönteni, hogy összességében milyenné szeretne inkább válni, milyen irányba szeretne erősödni:

 • határozott vagy mérsékelt
 • lelkes vagy visszahúzódó
 • kiszámítható vagy változáskedvelő
 • strukturált vagy spontán

… vagy esetleg a szélsőség párok közötti rugalmas alkalmazkodás képességében szeretne fejlődni?

Minden héten hétfőn elinduló fél éves programunk az Ön által választott 16 vezetői jellemvonás témájában fogja támogatni napi egy-egy kérdéssel.

Regisztráljon most, és próbálja ki!

Egy példa, hogy hogyan is történik mindez

Feltételezzük, hogy belépéskor olyan fejlesztő kosarat választ, amiben 15 másik karakterjegy mellett a meggyőző képesség is szerepel.  A sorozat ötödik hetében Önnek erre a témára irányítjuk figyelmét munkájával kapcsolatban, így ahhoz küldünk elgondolkodtató kérdéseket, miként tudna „meggyőzőbb” lenni mások felé. Minden nap egy kérdést fog kapni:

Hétfő: Milyen vagyok azokban a helyzetekben, amikor képes vagyok mások meggyőzésére?

Kedd: Melyek a visszatérően használt meggyőzési technikáim vitás helyzetekben?

Szerda: Ha kiderül, hogy mások álláspontja a nyerő, mennyire vagyok képes feladni a sajátomat?

Csütörtök: Mennyire figyelek oda, hogy valóban megértsem mások álláspontját?

Péntek: Az értekezleteken való hozzászólásaim során, mennyire van megfelelő arányban a mondanivalóm, a bemutatás módja és az általam felhasznált idő?

 

Ennyi. Minden napra egy kérdés, a hétvégén szünet.

 

Hogy miként hatnak a kérdések, és mindezt hogyan hasznosítja, az önmagán múlik. Programunkkal azt kínáljuk, hogy minden héten más-más fókusszal figyelheti vezetői munkáját, tapasztalatait. Olyanokkal, mint újító, célorientált, higgadt, meggyőző, energikus, precíz, diplomatikus, találékony… és mások, közülük az a 16, amit Ön kiválaszt. A hét során figyelmének összpontosítása az adott témára megnöveli saját tudatosságát személyes viselkedésével, vezetői működésével kapcsolatban.

Minden harmadik héten visszatekintünk az előző két hét témájára, amellyel célunk erősíteni annak esélyét, hogy a reflexióból, megértésből elhatározások és tettek születnek. Egy-egy tematikus rálátást kínáló hét után tehát egy cselekvésre ösztönző hét következik, természetesen ezt is naponta egy kérdéssel támogatva.

Regisztráljon most, és erősítse vezetői tudatosságát!

 

Mit hozott a korábbi résztvevők számára a Minden napra egy kérdés program?

 • “Megerősödést, megerősítést.”
 • “Rendszeresen foglalkoztam azzal, hogy vezető vagyok.”
 • “Fókuszban tartottam a fejlesztő vezetői készségeimet.”
 • “Úgy érzem, hogy sokkal jobban kihasználom a képességeimet és jobban tudatosultak bennem, hogy mik az erősségeim.”
 • “Nehéz időszakokban segített egy kis távolságot teremteni a napi problémáktól.”
 • “Napi gondolkodást a nem napi teendőkről.”
 • “Nagyon hasznos és inspiráló megerősítést az erősségekben, és fókuszt a teendőkben.”
 • “Tükröt tartott, hogy nem azt válaszolom elsőre amilyen vagyok, hanem amilyen szeretnék lenni :). Ez elindított azon az úton, hogy foglalkozzam magammal.”
 • “Olyan kérdés is volt, ahol kollégákat is megkérdeztem, és hasznos visszajelzéseket kaptam.”
 • “Nagyon pozitív, hogy a magam által meghatározott erősségek/gyengeségek mentén lehetett haladni. Nagyon sok gondolkodni valóm volt az elmúlt fél évben, amiben nagyon sokat segítettetek.”
 • “Mindegyik kérdés megérintett, mert vezetőként szólt hozzám.”
 • “Megerősödtem, hogy jól csinálom, amit csinálok. Vannak javítanivalók és csiszolandók, ez is változás. Új csapattal dolgozom most és egész más eszközöket kell most alkalmaznom, mint eddig és pont ezért volt számomra nagyon jó ez a “tréning” :) “
 • “Megtanítottatok még többet kérdezni :)) Az, hogy kérdések formájában kell (is lehet) problémát megoldani, talán a legfontosabb tanulsága volt a programnak.”
 • “Függőség alakult ki bennem. Most kénytelen vagyok önmagamnak feltenni kérdéseket:) “
 • “Érdekes volt, hogy otthon lévő kismamaként a családomon belüli viszonyulásokban is nagyon sokat segített a program.”
Csatlakozzon Ön is programunkhoz!

Milyen témák közül választhat Ön?

Ön 16 önmaga által választott személyes jellemzőjében fog fejlesztő kérdéseket kapni. Saját csomagját úgy alakíthatja ki, hogy a regisztráció során összesen négy dimenzióban választhat 4-4 jellemzőt, melyek közül példaként itt csak az első választási lehetőséget (dimenziót) mutatjuk be. Ön melyiket választaná?

Első dimenzió

Határozott

Újító
Döntésképes
Célorientált
Asszertív

Mérsékelt

Tervszerű
Higgadt
Tartózkodó
Elővigyázatos

Rugalmas e kettő között

Újító
Célorientált
Tervszerű
Elővigyázatos

jelentkezzen itt!

Ha kedvet kapott hozzá, hogy részt vegyen programunkon,

Találkozók, ajánlások

A féléves online program teljesen díjtalan és minden regisztráló számára szabadon hozzáférhető. A program kiegészítéseként alkalmanként lehetőséget ajánlunk egy-egy személyes találkozóra, eseményre, kérdőíves felmérésre vagy más kapcsolatteremtésre, természetesen minden kötelezettség nélkül.

Copyright © 2013 - 2024 Önazonos Vezető