Martin Hajdu György – videó üzenetek

Az itt megjelenő első videóban arról beszélek, hogy…

MHGY videó címe az aktuális témáról

Aktuális témájú videó felvezetése

A baloldalra beillesztjük az aktuális témához illeszkedő videót! Ami most itt van, az csak szemléltetésként szolgál.

???Az aktuális videó összefoglalója. Az alábbi szöveg csak minta … szervezet- és vezetőfejlesztéssel foglalkozom, szupervízorként, coachként, tréneként, tanácsadóként. Buszvezetőből coach (A-ból B-be): egyének, csapatok, szervezetek. Utazók felelőssége a hova, miért, mikor, én adom a kereteket. Hiszek abban, hogy mindenkiben meg akar nyilvánulni valami, és a buszvezetés közben törekszem erősíteni az ezzel való kapcsolatukat: önazonosság. Szeretem ezt a munkát, nekem ez támogatja leginkább saját önazonosságom kiteljesítését. Credo: emberek, csapatok, szervezetek teljesítményét és elégedettségét fejlesztem az önazonosság irányában. Közben hosszú utat tettem meg: közgazdasági egyetem – oktatás – bank – vállalati pénzügyi tanácsadás.

Általános szakmai bemutatkozások

Az alábbi videókat 2014-ben készítettem és igyekszem velük megmutatni, hogy a különböző jellegű feladatokban milyen megközelítéseket alkalmazok.

For English version please go to the bottom of this page.

Első...

Miért fejlesztek embereket?

??? Ez az első videó összefoglalója… szervezet- és vezetőfejlesztéssel foglalkozom, szupervízorként, coachként, tréneként, tanácsadóként. Buszvezetőből coach (A-ból B-be): egyének, csapatok, szervezetek. Utazók felelőssége a hova, miért, mikor, én adom a kereteket. Hiszek abban, hogy mindenkiben meg akar nyilvánulni valami, és a buszvezetés közben törekszem erősíteni az ezzel való kapcsolatukat: önazonosság. Szeretem ezt a munkát, nekem ez támogatja leginkább saját önazonosságom kiteljesítését. Credo: emberek, csapatok, szervezetek teljesítményét és elégedettségét fejlesztem az önazonosság irányában. Közben hosszú utat tettem meg: közgazdasági egyetem – oktatás – bank – vállalati pénzügyi tanácsadás.

Második...

Milyen fejlesztői helyzetekben érzem magam igazán otthonosan?

??? A második videó összefoglalója … szervezet- és vezetőfejlesztéssel foglalkozom, szupervízorként, coachként, tréneként, tanácsadóként. Buszvezetőből coach (A-ból B-be): egyének, csapatok, szervezetek. Utazók felelőssége a hova, miért, mikor, én adom a kereteket. Hiszek abban, hogy mindenkiben meg akar nyilvánulni valami, és a buszvezetés közben törekszem erősíteni az ezzel való kapcsolatukat: önazonosság. Szeretem ezt a munkát, nekem ez támogatja leginkább saját önazonosságom kiteljesítését. Credo: emberek, csapatok, szervezetek teljesítményét és elégedettségét fejlesztem az önazonosság irányában. Közben hosszú utat tettem meg: közgazdasági egyetem – oktatás – bank – vállalati pénzügyi tanácsadás.

Harmadik...

Mitől és mikor működik szerintem a coaching?

??? A harmadik videó összefoglalója … szervezet- és vezetőfejlesztéssel foglalkozom, szupervízorként, coachként, tréneként, tanácsadóként. Buszvezetőből coach (A-ból B-be): egyének, csapatok, szervezetek. Utazók felelőssége a hova, miért, mikor, én adom a kereteket. Hiszek abban, hogy mindenkiben meg akar nyilvánulni valami, és a buszvezetés közben törekszem erősíteni az ezzel való kapcsolatukat: önazonosság. Szeretem ezt a munkát, nekem ez támogatja leginkább saját önazonosságom kiteljesítését. Credo: emberek, csapatok, szervezetek teljesítményét és elégedettségét fejlesztem az önazonosság irányában. Közben hosszú utat tettem meg: közgazdasági egyetem – oktatás – bank – vállalati pénzügyi tanácsadás.

Negyedik...

Hogyan ágyazom a fejlesztői munkámat a szervezeti elvárások közegébe?

??? A negyedik videó összefoglalója … szervezet- és vezetőfejlesztéssel foglalkozom, szupervízorként, coachként, tréneként, tanácsadóként. Buszvezetőből coach (A-ból B-be): egyének, csapatok, szervezetek. Utazók felelőssége a hova, miért, mikor, én adom a kereteket. Hiszek abban, hogy mindenkiben meg akar nyilvánulni valami, és a buszvezetés közben törekszem erősíteni az ezzel való kapcsolatukat: önazonosság. Szeretem ezt a munkát, nekem ez támogatja leginkább saját önazonosságom kiteljesítését. Credo: emberek, csapatok, szervezetek teljesítményét és elégedettségét fejlesztem az önazonosság irányában. Közben hosszú utat tettem meg: közgazdasági egyetem – oktatás – bank – vállalati pénzügyi tanácsadás.

Ötödik...

Hogyan váltam emberek, csapatok és szervezetek fejlesztőjévé?

??? Az ötödik videó összefoglalója … szervezet- és vezetőfejlesztéssel foglalkozom, szupervízorként, coachként, tréneként, tanácsadóként. Buszvezetőből coach (A-ból B-be): egyének, csapatok, szervezetek. Utazók felelőssége a hova, miért, mikor, én adom a kereteket. Hiszek abban, hogy mindenkiben meg akar nyilvánulni valami, és a buszvezetés közben törekszem erősíteni az ezzel való kapcsolatukat: önazonosság. Szeretem ezt a munkát, nekem ez támogatja leginkább saját önazonosságom kiteljesítését. Credo: emberek, csapatok, szervezetek teljesítményét és elégedettségét fejlesztem az önazonosság irányában. Közben hosszú utat tettem meg: közgazdasági egyetem – oktatás – bank – vállalati pénzügyi tanácsadás.

English...

Introduction

??? Az angol nyelvű videó összefoglalója … szervezet- és vezetőfejlesztéssel foglalkozom, szupervízorként, coachként, tréneként, tanácsadóként. Buszvezetőből coach (A-ból B-be): egyének, csapatok, szervezetek. Utazók felelőssége a hova, miért, mikor, én adom a kereteket. Hiszek abban, hogy mindenkiben meg akar nyilvánulni valami, és a buszvezetés közben törekszem erősíteni az ezzel való kapcsolatukat: önazonosság. Szeretem ezt a munkát, nekem ez támogatja leginkább saját önazonosságom kiteljesítését. Credo: emberek, csapatok, szervezetek teljesítményét és elégedettségét fejlesztem az önazonosság irányában. Közben hosszú utat tettem meg: közgazdasági egyetem – oktatás – bank – vállalati pénzügyi tanácsadás.

Copyright © 2013 - 2024 Önazonos Vezető