KKV-k ajánlások

HELYZETKÉP – 2020 MÁRCIUS VÉGE

AJÁNLOTT ONLINE MEGOLDÁSAINK

Kis- és középvállalatok

A kérdőívet kitöltő vezetők ajánlásai azt mutatják, hogy a KKV szektorban kiemelt fókuszt élvez:

 • az a törekvés, hogy lehetőségként tekintsenek a most kialakuló helyzetre,
 • sok beszélgetéssel megmozgatni a belső erőforrásaikat új termékek / tevékenységek kialakítása elindítása érdekében,
 • az egymástól tanulás, hiszen mindenki hasonló problémával küzd
 • a munkatársak jövőképének erősítése a bizalmi faktor fenntartása érdekében,
A fenti törekvések támogatása érdekében a következő szolgáltatási portfóliót állítottuk össze KKV-k számára.

CSAPATOKNAK

 

CSAPATKÁRTYA ONLINE

TEAMEK MEGERŐSÍTÉSÉRE

VEGYES CSOPORTOKNAK

 

ONLINE TEMATIKUS CSOPORTOS COACHING EGYÉNEK KÖZÖSSÉGI TÁMOGATÁSÁRA

EGYÉNEKNEK

 

ONLINE EGYÉNI COACHING AZ ELŐRE VIVŐ LÉPÉSEK MEGHATÁROZÁSÁRA

Hogyan lehet elkülönülésben is egy asztalnál játszani?

Csoportos folyamat támogatás a megváltozott helyzet minél jobb kezeléséhez

Egy vagy több alkalmas támogatás a megváltozott helyzet minél jobb kezeléséhez

A csapatkártya online verziója komoly szervezeti társasjátékunk kereteit kínálja fel távmunkát végző csapatoknak, hogy strukturált módon keressenek megoldásokat együttműködési kihívásaikra, különösen a most kialakult helyzetben.

 

A külsős facilitálás mellett a Zoom (vagy más) kommunikációs platformon működő Csapatkártya online újszerű beszélgetést teremt csapatokban arról, mi gátolja feladataik jobb végrehajtását, mi tisztázandó kapcsolataikban és mi szolgálhatná fejlődésüket.

Egyszerű eszköz, ami teret nyit a vélemények megosztására, a feszültségek tisztázására és előremutató megoldások keresésére azzal, hogy kitágítja a csapattagok gondolkodási perspektíváját és strukturálja a helyzetértékelés és megoldáskeresés módját.

A játék végére konkrét elhatározások, akciók születnek, és közben hatékonyabbá válik a csapat együttműködése, erősödik a kohézió.

 

A Csapatkártya többféle verzióban is játszható, de az alaplépései ugyanazok:

 1. A legidőszerűbb Főtémát a csapat kiválasztja az 5 lehetőség közül.
 2. Az adott Főtémán belül a csapat egy megbeszélendő Altémát választ 5 közül.
 3. Az Altéma 3 kérdéséhez kapcsolódva a résztvevők 2-2 percben megosztják saját megéléseiket.
 4. Rövid reflexiókat, reakciókat adunk egymásnak az elhangzott egyéni vélemények kapcsán.
 5. Megoldási lehetőségeket keresünk, majd rögzítjük a megbeszélt teendőket.

 

A játékba kiegészítő elemként bevonható a Versenytábla és az egyes témák számszerű értékelésére alkalmas Skála, amivel tartalmasabbá és még élménydúsabbá tehető a folyamat.

 

Mi magunk facilitátorként és egyben a Csapatkártya játékmestereként vagyunk jelen. Felvezetjük a játékot, felkészítjük a csapattagokat az online platform használatára (szavazás, megosztások, jegyzetelés, időmérés, stb.), moderáljuk a folyamatot és biztosítjuk a szükséges kellékeket az online játékmenethez.

További részletek a Csapatkártya alapjátékkal kapcsolatban: www.Csapatkartya.hu

A koronavírus terjedésével szinte egyik napról a másikra jelentősen megváltozott a világ. Nincs korábbi tapasztalatunk, amire támaszkodhatunk, hiányoznak a fogódzók. Mindenkinek magának szükséges megtalálnia a válaszait olyan kihívásokra, mint az elszigeteltség, az otthoni munka hatékonysága és összeegyeztetése a családdal, a jövőbeli kilátások elbizonytalanodása.

Ilyen esetekben különösen nagy segítséget nyújthat egy sokszínű csoport, ahol a résztvevők eltérő háttere, élettapasztalata új perspektívákat adhat minden résztvevő számára saját nehézségeinek, dilemmáinak mélyebb megértéséhez és a megoldások megtalálásához. Az általában 2 órás beszélgetések online térben zajlanak (Skype, Zoom, stb.).

A közösen kialakított keretek fokozatosan olyan bizalmi légkört teremtenek, amelyben a csoport tagjai képesek kérdésekkel, megfigyelések, Visszajelzésekkel, saját kapcsolódó felismeréseik és tapasztalatuk megosztásával támogatni egymást személyes célok megvalósításához szükséges motiváció és magabiztosság megerősítésében előre megadott témák mentén. A csoport tagjai különböző szervezeti területekről/szintekről ugyanúgy jöhetnek, mint különböző szervezetektől.

Az egyes találkozókon a megadott téma mentén közösen kiválasztott személyes dilemma kapcsán egy-egy résztvevőt támogatunk abban, hogy nehézségei mögé lásson, megfogalmazza céljait és azok elérésének módját, feltárja a rendelkezésére álló erőforrásait, kezelje esetleges belső akadályait, és elinduljon a megvalósítás útján. Természetesen minden résztvevő magával viszi ebből a saját tanulságait. Végeredményeként mindannyian növelhetik eredményességüket és kiegyensúlyozottságukat mind szakmai, mind magánéleti területen.

A folyamat tematikájáról előre egyeztetett módon döntünk:

 • céges megbízás esetén az ügyfél képviselőivel
 • magánszemélyekből alakuló csoportok esetén a résztvevőkkel.

A tematikát egy-egy fejlesztési főtémához illeszkedve alakíthatjuk, mint például:

 • a vezetői eszköztár megváltozása távmunka idején,
 • vezetői eszköztár új vezetőknek,
 • hogyan jöjjünk ki a válságból nyertesen,
 • az izoláltság, bizonytalanság, feszültségek kezelése,
 • személyes energiagazdálkodás nehéz időkben,
 • a szervezet megújítása.

Egyszerre túl sok, felmérhetetlen kimenetelű változás éri most az egyéneket, ami könnyen kibillent a stabilitásból, és bizonytalanságot, szorongást kelthet.

 

Egy nyílt beszélgetés segíthet visszatalálni középpontunkhoz, ahonnan megfelelő döntéseket tudunk hozni ebben a bizonytalan világban. Akár egy alkalom is komoly támogatást jelenthet az előrelépésben, ugyanakkor egy több alkalmas folyamat tartós megerősödéshez és személyes változásokhoz vezethet. A beszélgetések online térben zajlanak (Skype, Zoom, stb.).

 

Életünk lényegi döntései, így például egy válsághelyzetre adott válaszok, valamint a személyes eredményességünk és elégedettségünk, kapcsolatteremtő képességünk mind elsősorban saját, mögöttes gondolkodásunktól függenek, attól, hogy milyen az önmagunkkal kialakított viszonyunk és a „belső dialógusunk”. A coaching folyamat ennek megváltoztatásán keresztül új válaszlehetőségeket teremt, ezen keresztül növelheti a sikerességet és az elégedettséget.

A klasszikus coaching témákon túl a mostani nehéz időszakban előtérbe kerülhetnek olyanok is, mint:

 • izoláltság, bizonytalanság kezelése,
 • munka / magánélet egyensúly,
 • otthon dolgozás hatékonyan,
 • a jövő változásai,
 • hol lesz az én szerepem,
 • életszakaszhatár döntések.

 

A coaching lényegében egy „luxusidő”, amikor bizalmi környezetben kizárólag magunkra figyelhetünk. Ilyenkor abban támogatjuk az ügyfelünket, hogy nehézségei mögé lásson, megfogalmazza céljait és azok elérésének módját, feltárja a rendelkezésére álló erőforrásait, kezelje belső akadályait, és elinduljon a megvalósítás útján, illetve a folyamat során tanulni tudjon a megszerzett tapasztalataiból, fejlődjön. Támogatásunkkal lényegében arra fordíthatja figyelmét, miként növelheti meg eredményességét és kiegyensúlyozottságát egyszerre mind szakmai, mind magán életében.

 

A coaching módszerek készségszintű alkalmazása fontos, de a folyamat lényegét a kettőnk közötti bizalmi munkakapcsolatból kialakult nyílt dialógus jelenti. Az első ülést egy ismerkedő megbeszélés előzi meg, amelynek segítségével megítélhető, hogy kialakulhat-e ez a bizalom.

A PROGRAM LEVEZETÉSÉT 2020 JÚLIUS 31-IG KEDVEZMÉNYESEN KÍNÁLJUK.

Az eredeti díj: 50 000 – 70 000.- Ft + ÁFA / óra

A HELYZETRE TEKINTETTEL 2020 JÚLIUS 31-IG KEDVEZMÉNYES DÍJ.

Az eredeti díj: 45 000 – 60 000.- Ft + ÁFA / óra

 A HELYZETRE TEKINTETTEL 2020 JÚLIUS 31-IG KEDVEZMÉNYES DÍJ.

A KEDVEZMÉNYES DÍJ:

50 000 – 70 000.- Ft + ÁFA / 2 óra.

A KEDVEZMÉNYES DÍJ:

35 000.- Ft + ÁFA / óra.

Mindegyik coaching folyamat az első alkalmat követően díjmentesen lemondható.

A KEDVEZMÉNYES DÍJ:

25 000 – 35 000.- Ft + ÁFA / óra. 

Mindegyik coaching folyamat az első alkalmat követően díjmentesen lemondható.

Ha kattintás után megadod elérhetőségeidet, legkésőbb 72 órán belül jelentkezünk, hogy egyeztessünk igényeidről és megfelelő ajánlatot tehessünk.

Copyright © 2013 - 2024 Önazonos Vezető