Bennem Élő Vezető - Magyar Telekom

Kedves Vezető Kollégánk!

A Telekom 2017 stratégia jegyében cégünk folyamatosan változik és megújul. Kitűzött céljaink megvalósítása és hosszú távú sikereink elérése érdekében a vezetői közösség egyik legnagyobb kihívása, hogy kialakítsa és fenntartsa azt a vállalati kultúrát, amely ösztönzi az itt dolgozókban rejlő tehetség és kreativitás kibontakozását.

Ennek érdekében indul el a „Bennem élő vezető” elnevezésű online sorozat, ami április közepétől a jövő év tavaszáig kéthetente egy-egy rövid vezetői eset vagy téma felvetésével segíti cégünk vezetői csapatának egyéni fejlődését.

A sorozat hatékonysága érdekében több interaktív elemet is illesztettünk az olvasmány sorozathoz:

személyes feldolgozást segítő online napló, amelybe olvasmányonként rögzíthetők a legérdekesebb gondolatok, megfigyelések, meglátások illetve célok, elhatározások. Ez abban segíthet, hogy a folyamat végén vissza tudj tekinteni a gondolati útra, a legérdekesebb impulzusokra és lényeges fejlődési momentumokra;
egyéni konzultációs lehetőségek, amelyek a programot létrehozó tanácsadók segítségével, egy-egy coaching jellegű találkozás keretében lehetőséget kínálnak arra, hogy személyes szinten gondold át a Téged leginkább foglalkoztató fejlődési témát;
csoportos konzultációk szupervíziós megközelítéssel, találkozást kínálva arra, hogy vezetőtársaiddal együtt saját és a többiek tapasztalataira építve közösen dolgozz fel egy-egy aktuális témát.
az olvasmányok hanganyaga letölthető formában elérhető minden kiküldött levélben, amellyel igyekeztünk alkalmazkodni a felhasználói igények sokszínűségéhez.

Azt reméljük, hogy az olvasmányok véleménycserére hívnak, és ezzel támogatják a sikeres jövőt, és az azt biztosító Magyar Telekomos szervezeti kultúra érlelődését, terepet biztosítva így közös céljaink megvalósításához.

Üdvözlettel:

A 4V csapata

Kiküldött olvasmányok

2015. 04. 01.

 Mi az, ami belülről hajt? 

2015. 04. 15.

 Mit félek meglátni? 

Copyright © 2013 - 2024 Önazonos Vezető